Andmore

🔒
Jan Schulpen - Business Intelligence Consultant

Jan Schulpen

Data Analist

Join the team

Ik ben Jan en ben bij Andmore gekomen als Data Analist. Ik houd er van mensen en bedrijven te helpen problemen op te lossen en hiervan te leren, te groeien en zo de wereld een betere plek te maken. Dit doe ik nu doormiddel van datawarehousing en dashboarding, of in gangbare termen: Door data om te zetten in wijsheid.

Ik onderscheid mij door mijn creatieve positiviteit en enthousiasme af te wisselen met zo nu en dan een rustige analytische reflecterende blik. Zo ga elke er elke dag met frisse goede moed tegenaan om overal het beste uit te halen.

Mijn studie psychologie komt in de communicatie goed van pas, ik ben geïnteresseerd en help graag te achterhalen wat nou écht de situatie is en hoe we deze het best op kunnen lossen. Deze toegankelijke houding maakt mij prettig in de omgang, wat voor mij als voordeel heeft dat ik 4 a 5 dagen in de week gezellig bij vrienden eet.

Daarnaast profileer ik mij graag als een wandelende reisgids. Ik houd een lijst bij met mooie plekken op de wereld die ik langzaam aan het afvinken ben. De teller staat op meer dan 150 (!)pagina’s, dus ik heb nog wel even te gaan. Ben je op zoek naar reisinspiratie, of gewoon een gezellig gesprek, hit me up!

Terug naar het team