Andmore

🔒
Data gedrevenheid

Data Gedrevenheid:

Jouw data zijn goud waard!

Steeds meer organisaties willen data gedreven werken. Data gedrevenheid betekent, dat je beslissingen neemt op basis van de juiste data. Het sturen op basis van onderbuikgevoel behoort steeds meer tot het verleden. Andmore heeft daarom ‘waardecreatie door grip op data’ als motto.

Een roadmap van aannames tot feiten

Jouw data moeten het maximale opleveren voor je organisatie. Daarom gaan we gaan eerst inzichtelijk maken wat de waarde van data is voor je bedrijf. Want het gebruik van onjuiste data kan geld maar ook imago kosten. En optimaal gebruik van data kan veel opleveren!

Van mens tot proces en van data tot techniek. Andmore zorgt dat jouw organisatie over deze vier assen het maximale rendement haalt.

Op basis van het DAMA DMBoK framework doen we een assessment. Gezamenlijk bepalen we de roadmap. Het doel is om de organisatie zo snel mogelijk mee te nemen naar een totaal data gedreven organisatie. We zorgen ervoor dat rollen helder zijn. En processen richten we in met behulp van de juiste techniek. Zo krijgen jouw data de maximale waarde voor de organisatie. Op de meest eenvoudige manier.

Incrementeel verbeteren van de organisatie

De organisatie data gedreven krijgen, gebeurt niet in één klap. Dat is een geleidelijk proces. En een verandering die invloed heeft op de gehele organisatie. Het doel is om grip op data te krijgen. Wat is het resultaat? Kostenbesparing, omzetverhoging en een beter gemotiveerde organisatie. Andmore heeft de kennis, de ervaring en de partners om dit mogelijk te maken. In een tempo dat past. En stap voor stap.

Wij zijn trots op onze samenwerking met DAMA

DAMA NL

Bij Data Gedrevenheid spelen processen en mensen een belangrijke rol. Daarom maken we gebruik van de beste ervaringen uit de gehele internationale branche. Het is een van de redenen dat Andmore partner is van DAMA.

Meer weten over Data Gedrevenheid?

Portret 20220330 Luc verticaal (1)

Luc vertelt je graag meer!

Luc Doeve
Luc.Doeve@andmore.eu
06 – 14 680 407