Andmore

🔒

Andmore: Return on Involvement

Wij zijn ervan overtuigd, dat er meer waarde te halen is uit de data die aanwezig zijn in een bedrijf. Daarvoor zetten wij al onze kennis, ervaring en passie in. Al vijftien jaar. Onze missie is waarde creëren door grip op data te krijgen en te behouden.

Wij adviseren en ondersteunen vanuit één belangrijk principe: Return on involvement (ROI). Vrij vertaald betekent dit: door betrokkenheid te geven, krijg je betrokkenheid terug. Voor ons betekent dit dat wij niet alleen begaan zijn met onze collega’s, opdrachtgevers of de wereld om ons heen.

Betrokkenheid creëer je door te delen. Delen van kennis, netwerk, inkomsten en succes. We zijn niet alleen op de wereld en nemen onze verantwoordelijkheid. Niet alleen in geld, maar voornamelijk in doen. Onze visie: Betrokkenheid creëert duurzame, waardevolle resultaten en ondernemingen.

Betrokken bij de collega’s

Bij Andmore kennen wij onze mensen. Niet alleen bij naam. Wij weten wat hun interesses en passies zijn. Wat hen drijft en bezighoudt, zakelijk en privé. Onze cultuur is informeel, alles is bespreekbaar. Zowel professionele als persoonlijke doelen en hoe deze te bereiken. We investeren energie, tijd en geld in persoonlijke ontwikkeling en onderlinge verhoudingen. Samen ondernemen, dat is ons uitgangspunt. En iedere Andmore collega draagt dit uit op zijn of haar unieke wijze.

Benieuwd naar onze vacatures?

Team

Betrokken bij de opdrachtgever

Wij gaan met onze opdrachtgever een relatie aan en willen weten wat de uitdagingen en wensen zijn. Door een proactieve aanpak zetten we nét dat stapje extra. Omdat we expert zijn in het herkennen van het probleem achter de vraag. We adviseren en coachen met maar één doel. Ervoor zorgen dat je succesvol grip krijgt op de data en zelfstandig aan de slag kunt. Pas als jij tevreden bent, laten wij los. En blijven beschikbaar als vraagbaak.

Benieuwd naar wat klanten over ons vertellen?

Betrokken bij de maatschappij

Diverse maatschappelijke initiatieven krijgen onze tijd en aandacht. Denk aan milieu, welzijn van anderen en goede doelen acties. Zo compenseren wij al jaren onze CO2 uitstoot. Elektrisch rijden of het gebruiken van het OV zijn de enige vervoersmogelijkheden bij Andmore. Maar wij stimuleren onze collega’s ook om zich in te zetten voor een maatschappelijk doel die hij of zij een warm hart toedraagt. En ja: dit betekent dat dit deels onder werktijd gebeurt!

Betrokkenheid:
Samen oplopen, samen oplossen.