Andmore

🔒
Data Maturity Scan

Data Maturity Scan

De routeplanner om je datamanagement naar een hoger plan te tillen.

Hoe is het datamanagement binnen jouw organisatie geregeld? En waar wil de organisatie heen? Een Data Maturity Scan, kortweg DAMA scan, geeft antwoord op deze vragen.

De scan brengt niet alleen de huidige maar ook de gewenste situatie in kaart. Samen met de opdrachtgever bepalen we de route hoe naar het beoogde niveau te komen. Hierbij maken we gebruik van DAMA DMBoK.

Met de DAMA scan kijkt Andmore naar vier aspecten:

  • data;
  • mensen;
  • processen;
  • technologie.

De scan maakt duidelijk waar de aandachtsgebieden zitten. We stellen gezamenlijk een plan op om tot de gewenste verbetering te komen. Want we streven naar de perfecte balans en samenhang binnen de organisatie.

Meerdere organisaties uit verschillende marktsegmenten zijn al voorgegaan. Van het vormen van data visie tot en met de implementatie van technologie. Van het inrichten of aanpassen van processen tot en met het trainen en coachen van mensen. Andmore gelooft in waardecreatie door grip op data. Daar doen we alles voor!

Wij zijn trots op onze samenwerking met DAMA

DAMA NL

Mensen en processen spelen een belangrijke rol bij datamanagement. Het DAMA DMBoK framework zorgt voor een optimale afstemming en aansluiting. Het is een internationaal bewezen framework dat we samen vormgeven en uitdragen. Vanzelfsprekend kiest Andmore DAMA als partner.

Meer weten over de
Data Maturity Scan?

Portret 20220330 Luc verticaal (1)

Luc vertelt je graag meer!

Luc Doeve
Luc.Doeve@andmore.eu
06 – 24 678 388