Andmore

🔒

Mulesoft en Andmore: expertise en ervaring gebundeld

Mulesoft

Het koppelen van de juiste, real-time data uit verschillende systemen levert veel meerwaarde op. De zoektocht naar de juiste aanpak en software hiervoor kan een lastige zijn.

Mulesoft is marktleider op het gebied van Integratieplatformen voor SOA, SaaS en API’s. Het bedrijf biedt bijzondere business oplossingen door het koppelen van applicaties, data en apparaten, zowel on-premise, hybride als in de Cloud met een API-led aanpak. Mulesoft biedt een zogenaamde iPaaS (Integration Platforma as a Service) oplossing, waarmee data uit verschillende sytemen en applicaties, door middel API’s en het Mulesoft Anypoint-Platform, ontsloten kunnen worden.

Welke oplossingen biedt Andmore

Advies Mulesoft

Als je wilt investeren in integratie van systemen, wil je samenwerken met een partij die volledig op de hoogte is van alle mogelijkheden. Dan krijg je de beste oplossing, perfect op maat voor jouw organisatie. Andmore werkt al 10 jaar met Mulesoft. Geen enkele partner in de Benelux heeft zoveel ervaring als wij. Iets waar we trots op zijn. Want daarom zijn we in staat om zowel nieuwe als bestaande klanten uitstekend te voorzien van advies.

Herbruikbare API’s

Jij wilt snel over de juiste informatie beschikken. Met zo min mogelijk inspanning. Daar weten wij wel raad mee. Door gebruik te maken van speciale connectoren, ook wel API’s genoemd, laten we systemen/applicaties met elkaar communiceren. Wij definiëren deze API’s op het niveau van het systeem (bron), het proces en de gebruiker. Hierdoor speel je niet alleen eenvoudig in op de continue verandering maar ook op een snelle realisatie van de gewenste koppeling. Denk aan enkele dagen! De voordelen: geen dubbel werk en zeer snelle realisatie. Zo blijf je de concurrentie voor.

Integratie als een service

Je wilt zo snel mogelijk zelfstandig aan de slag met jouw data. Daarvoor hebben we een self-service integratie. Naast het delen van onze kennis en ervaring, geven wij ook onze best practices prijs. We trekken gezamenlijk op en laten pas los als je daar klaar voor bent. Net als het ontsluiten van data, gaat dat sneller dan je denkt.

Waarom kiezen voor Andmore?

Al meer dan 15 jaar hebben we ervaring op het gebied van datamanagement. Deze expertise hebben we zowel in het ondernemen als in de IT opgedaan. Daarom zijn wij zo goed in staat om een brugfunctie te vervullen tussen jouw bedrijfsdoelstellingen enerzijds en de benodigde technologie, processen en data anderzijds. Onze medewerkers zijn betrokken en vormen graag met de opdrachtgever één team. Op deze manier leggen we een ideale basis voor een prettige samenwerking.

Van advies en strategieontwikkeling tot aan implementatie en opleiding: Andmore deelt graag alle kennis en ervaring met jou. Omdat we geloven in de goudmijn die jouw data zijn.

Meer weten over
MuleSoft en Andmore?

Eric van Oudenhoven- directeur Sales

Eric vertelt je graag meer!

Eric van Oudenhoven
eric.van.oudenhoven@andmore.eu
06 – 81 288 239