Andmore

🔒

Microsoft en Andmore: Betrouwbare partners

Microsoft partnership

Ben je op zoek naar een cloudoplossing die aansluit bij jouw wensen? Of werk je liever on-premise? Met de tools van Microsoft kan je beide kanten op. Je kunt deze technologie inzetten voor het gehele spectrum van datamanagement: Van dataplatforms tot rapportages en van data lineage tot opslag. De tools van Microsoft zijn de meest gekozen oplossing en worden continue doorontwikkeld en verbeterd.

Welke oplossingen biedt Andmore

Advies

Binnen Andmore is inmiddels jaren ervaring op het gebied van Microsoft technology. Daarnaast hebben we ook ervaring met andere technologieën waardoor we uitstekend in staat zijn om de verschillen te duiden en u van het beste advies te kunnen voorzien. En om de technology, en dus ook de licenties, maximaal te gebruiken weten we ook hoe de organisatie en processen daarop in te richten. Een succesvolle organisatie wordt tenslotte gerealiseerd door de juiste balans tussen deze aspecten.

Implementatiekracht

De professionals van Andmore werken al vele jaren met de tools van Microsoft. En dat is niet voor niets. Microsoft is marktleider op het gebied van data migratie, opslag en visualisatie. Waarom? De tools zijn gebruikersvriendelijk en je kunt makkelijk opschalen. Daarnaast geeft Self-service BI de mogelijkheid om zelf rapportages te ontwikkelen en te delen met collega’s. Om maar een paar sterke punten te noemen.

Nu cloudoplossingen gemeengoed worden, onderscheidt Microsoft zich sterker dan ooit. Microsoft biedt een oplossing voor elk vraagstuk.

Verandermanagement

Als je optimaal de technologie van Microsoft wilt benutten, vraagt dat vaak om verandering in werkwijze. Denk aan aanpassen van processen en rollen of herinrichten van de reeds aanwezige technologie. Andmore weet hoe daarin te ondersteunen. Samen kijken we wat nodig is. Betrokkenheid is onze kernwaarde, niet alleen naar onze medewerkers maar ook naar onze opdrachtgevers. En zelfs daarbuiten.

Waarom kiezen voor Andmore?

Al meer dan 15 jaar hebben we ervaring op het gebied van datamanagement. Deze expertise hebben we zowel in het ondernemen als in de IT opgedaan. Daarom zijn wij zo goed in staat om een brugfunctie te vervullen tussen jouw bedrijfsdoelstellingen enerzijds en de benodigde technologie, processen en data anderzijds. Onze medewerkers zijn betrokken en vormen graag met de opdrachtgever één team. Op deze manier leggen we een ideale basis voor een prettige samenwerking.

Van adviseren tot implementeren, van consultancy oplossingen tot de techniek achter Microsoft: Andmore deelt graag alle kennis en ervaring met jou. Omdat we geloven in de goudmijn die jouw data zijn.

Meer weten over
Microsoft en Andmore?

Portret 20220330 Luc verticaal (1)

Luc vertelt je graag meer!

Luc Doeve
luc.doeve@andmore.eu
06 – 14680407