Andmore

🔒

Al jarenlang een plezierige samenwerking met Collibra

Collibra

Steeds meer bedrijven beseffen dat de betrouwbaarheid van gegevens een belangrijk fundament is voor succesvol ondernemen. Daarmee start de zoektocht naar goede software en implementatie. Het Collibra Platform, een zogenaamd data governance platform, tilt jouw organisatie naar een hoger niveau.

In Collibra kun je vastleggen:

  • welke data aanwezig zijn en de definities ervan;
  • in welke systemen of databases de data zich bevinden;
  • welke rapportages beschikbaar zijn en wat ze betekenen;
  • hoe de data zijn opgeslagen;
  • wie verantwoordelijk zijn;
  • hoe de beveiliging geregeld is;
  • wie toegang heeft tot welke data.

Met Collibra is het mogelijk om zowel een defensieve datastrategie (vanuit juridische en wetgevend oogpunt), als een offensieve datastrategie (gericht op winst creëren) te voeren. Iedereen binnen de organisatie werkt met dezelfde accurate en betrouwbare data.

Waarom kiest Andmore voor Collibra?

Collibra sluit naadloos aan bij onze visie dat datamanagement de hele organisatie aangaat. Vanuit die gedachte hebben zij hun producten ontwikkeld.

Collibra is een cloud-based platform en biedt een complete oplossing met producten als Data Governance, Data Catalog, Data Lineage, Data Privacy en Data Quality. Al jaren is Collibra een zeer belangrijke speler op het gebied van datamanagement. Niet voor niets benoemt Gartner’s Magic Quadrant Collibra jaarlijks tot Leader op het gebied van Metadata Management.

Welke oplossingen biedt Andmore?

Advies

Je wilt advies op maat. Want iedere organisatie is uniek. Andmore kent alle ins en outs van Collibra. Wil je meer weten over het product of de implementatie ervan? Ben je onbekend met Collibra en weet je niet waar te beginnen? Of wil je de tool uitbreiden? Onze experts weten raad en denken met je mee.

Implementatiekracht

Hoe implementeer je Collibra succesvol in jouw organisatie? Wij denken mee vanuit de praktijk en voegen direct waarde toe. Géén tijd verspillen aan eindeloze administratieve bezigheden, maar actuele problemen aanpakken en oplossen. Onze gecertificeerde consultants brengen samen met jou de huidige situatie in kaart en zetten graag een stap extra om de gewenste kickstart te geven. Ze vragen door, denken mee en zijn betrokken.

Verandermanagement

Het succesvol implementeren van Collibra betekent vaak een verandering binnen de organisatie, die verder gaat dan het aanpassen van de technologie. Jouw medewerkers bepalen of de implementatie slaagt. Als je optimaal resultaat wilt, is het noodzakelijk om bestaande procedures en rollen opnieuw te bekijken. De Collibra-specialisten van Andmore beseffen dit als geen ander. Vanuit onze kennis, expertise en betrokkenheid geven wij ondersteuning en trainen waar nodig.

Waarom kiezen voor Andmore?

Al meer dan 15 jaar hebben we ervaring op het gebied van datamanagement. Deze expertise hebben we zowel in het ondernemen als in de IT opgedaan. Daarom zijn wij zo goed in staat om een brugfunctie te vervullen tussen jouw bedrijfsdoelstellingen enerzijds en de benodigde technologie, processen en data anderzijds. Onze medewerkers zijn betrokken en vormen graag met de opdrachtgever één team. Op deze manier leggen we een ideale basis voor een prettige samenwerking.

Van advies en strategieontwikkeling tot aan implementatie en opleiding: Andmore deelt graag alle kennis en ervaring met jou. Omdat we geloven in de goudmijn die jouw data zijn.

Meer weten over
Collibra en Andmore?

Portret 20220330 Luc verticaal (1)

Luc vertelt je graag meer!

Luc Doeve
luc.doeve@andmore.eu
06 – 14680407