Andmore

🔒
Ward Kobussen

Ward Kobussen

Principal Datamanagement Consultant

Join the team

Hallo. Mijn naam is Ward. Geboren en opgegroeid in Brabant, vlakbij Den Bosch. Na omzwervingen in Nederland en in het buitenland, woon ik inmiddels alweer een paar jaar samen met mijn vrouw en twee dochters in Utrecht. Het bourgondische zit er nog steeds in. Lekker terrasje pakken of heerlijk tafelen in restaurant of thuis met vrouw en/of vrienden, daar kan ik echt van genieten. Of zondagochtend, nog net voor de grote drukte, naar het strand om daar een laat ontbijt te nuttigen. Voeten in het zand, mini vakantie.

Boeken lezen, vooral non fictie, vind ik lekker. Maar in de huidige tijd en levensfase wordt dat vaak een luisterboek of podcast. Mijn boekenkast bevat allerlei (gelezen) management boeken. Mijn ambitie is om ooit ook nog zo’n boek te schrijven.

Ik heb een brede interesse en als consultant komt dat goed van pas. Meerdere klanten, meerdere omgevingen. De verschillen en overeenkomsten zijn een bron van inspiraties voor me. Leren en teruggeven en daarmee waarde toevoegen.

In de auto, op de achtergrond of tijdens mijn werk luister ik vaak muziek, uiteenlopend van poprock uit de jaren 90 tot techno nu. Ontspannen kan ik met roeien en tennissen, een film of serie (puur vermaak of een goede documentaire) en met het spelen van een goede game op zijn tijd.

Terug naar het team