Andmore

🔒
Olga de Greef

Olga de Greef

Datamanagement Consultant

Join the team

Olga de Greef is één van de betrokken Datamanagement Consultants bij Andmore. Betrokken zijn betekent voor mij met plezier een stapje extra doen. Een steentje bijdragen aan een iets mooiere wereld. Maar ook samen lunchen op kantoor terwijl je meters aan het maken bent. Lachen met collega’s, met ook ruimte voor serieuze onderwerpen.

Als Datamanagement Consultant binnen Andmore help ik klanten met het inrichten en uitvoeren van Datamanagement. Ik vind het leuk om mijn mouwen op te stropen en mijn tanden in een complexe casus te zetten. Zoek de verschillen, daar ben ik goed in. Resultaten boeken, daar word ik blij van. En haakjes vinden, daar krijg ik energie van. Wat zit me wel eens in de weg? Mijn ongeduld.

Als ze bij mij thuis de woorden “borrelen” of “hapjes” horen dan heb ik meteen alle aandacht. Ik ga graag met mijn gezin op reis, naar een concert of festival, maar trek er ook af en toe alleen op uit om met een rugzak een paar dagen te gaan wandelen in de natuur. Sportief zie je mij verder op de skipiste en, weer of geen weer, lekker buiten een circuittraining doen. Ik ga een uitdaging niet uit de weg en stap ook rustig in een ijsbad.

Terug naar het team