Andmore

🔒
Mustafa Azzaoui

Mustafa Azzaoui

Integratie Consultant

Join the team

Als kleine jongen was ik altijd gefascineerd om te snappen “hoe” en “waarom” iets werkt zoals het dat doet. Dieper in stof duiken heeft inmiddels mijn voorkeur gekregen. Vastbijten in een concept, en pas los laten wanneer het duidelijk is, motiveert mij om telkens een stapje verder te zetten. Op deze manier is mijn interesse in IT en een specialisatie in data-integratie ontstaan.

Communicatie tussen componenten verbeteren is mijn dagelijkse kost. En ik help onze klanten hier graag bij door hen te betrekken in de processen die gebruikt worden. Alleen ga je snel, maar samen kom je verder. Met deze insteek zorg ik elke dag voor een glimlach bij onze klanten.

Ik ben Mustafa Azzaoui, en werkzaam bij Andmore als Integratie Consultant. Door mijn achtergrond in de horeca kan je mij een echte levensgenieter noemen! Een mooi glas Tempranillo en ik komen goed overeen met elkaar. Een echte allemans vriend. Ik ben een optimist eerste klas, en mijn lach hoor je dan ook vaak langskomen. Mijn enthousiasme voor sport breng ik graag over op de mensen om mij heen. Waar kan ik je iets over vertellen? De Boston Celtics of Manchester United?

Terug naar het team