Andmore

🔒
Monique Rientjes- Datamanagement Consultant bij Andmore.

Monique Rientjes

Datamanagement Consultant

Join the team

Monique Rientjes is werkzaam als datamanagementconsultant. Zij vertelt: “Ik help opdrachtgevers om meer data gedreven te werken. Ik ondersteun klanten op een praktische manier op alle facetten van datamanagement. Naast werk ben ik geregeld te vinden op het strand voor een lekkere wandeling en een drankje bij de strandtenten. In de weekenden worden met regelmaat de kookboeken en delicious magazines opengeslagen om samen met familie en vrienden te koken en te tafelen. Een uitgebreide borrelplank op thema mag hier niet aan ontbreken.

Om een opdrachtgever zo goed mogelijk te helpen probeer ik mij altijd zo goed mogelijk te verplaatsen in een klant om de situatie goed in kaart te kunnen brengen. Op deze manier spreken wij dezelfde taal en kan ik goed begrijpen wat de huidige situatie voor de klant ook als persoon en organisatie betekent. Zowel tijdens als na een project vind ik het belangrijk dat de aangedragen oplossing aansluit bij zowel de organisatie als de mensen die hiermee verder aan de slag gaan. Om deze reden neem ik graag proactief contact op om te verifiëren hoe het met de organisatie en medewerkers gaat.

Naast mijn eigen werkzaamheden ben ik altijd benieuwd hoe het met mijn collega’s gaat. Waar houden zij zich mee bezig? En hoe kan ik hen helpen met huidige projecten of nieuwe omgevingen?

In mijn vrije tijd probeer ik ontwikkelingen in de markt in de gaten te houden (artikelen, LinkedIn, podcasts).”

Terug naar het team