Andmore

🔒
Melissa Nagtegaal- Marketeer

Melissa Nagtegaal

Marketeer

Join the team

Als je mij 10 jaar geleden, tijdens mijn opleiding Hotel- en Eventmanagement had verteld dat ik in de wondere wereld van data en IT zou belanden, had ik je waarschijnlijk hard uitgelachen. Niet wetende, dat veel aspecten van mijn opleiding mooi samenkomen in mijn huidige rol bij Andmore: ondernemerschap, marketing, communicatie, gastronomie en (regelmatig) een glaasje wijn (mijn passie); it’s all there!

Naast mijn drukke baan als marketeer bij Andmore, waar ik dagelijks bezig ben met ons merk, is mijn lievelingsbaan die van moeder. Ik ben een Brabantse Bourgondiër in hart en nieren, dus zodra de zon schijnt is de kans groot dat je me treft op een terras met een heerlijk glas wijn en de beste hapjes. Mijn droom is om met mijn gezin mooie reizen te kunnen maken, met Canada als ultieme bestemming. Dit om mijn kinderen te laten zien dat de wereld nog zo veel groter is dan alleen Nederland. Mijn sportieve hobby is skeeleren. Echter denk ik dat iedereen die mij een beetje kent heel hard zal lachen om dit statement, aangezien ik de afgelopen jaren alles bij elkaar 10 km op de skates heb gestaan. Verbeterpuntjes houd je altijd, toch? ?

Fun facts:

– Ik ken de serie Friends van voor tot achter uit mijn hoofd. Waarom? Geen idee!

-Mijn vinologie boek van school ligt nog steeds bovenaan mijn boekenplank. OOIT ga ik deze weer afstoffen en mijn kennis weer op pijl brengen.

-Ik kan ab-so-luut niet zingen, ook al doet mijn achternaam anders vermoeden.

Terug naar het team