Andmore

🔒
Mathieu van Erk

Mathieu van Erk

Business Intelligence Consultant

Join the team

Één van mijn grootste hobby is het bouwen van bloemencorso wagens. Als geboren en getogen Zundertenaar neem ik deel aan het grootste corso van de wereld.

Na een lange en intensieve dag werken, doe ik graag de volume knop in de auto omhoog zodat ik mee kan zingen (blèren) op de muziek. Dit maakt mijn hoofd weer helemaal leeg, zodat ik de struggles van de dag even kan vergeten, zo kan ik er bijvoorbeeld de dag erna, weer met een frisse blik tegen aan.

Kwaliteiten

Mijn kwaliteiten zit hem vooral in het hebben van een helikopter view. Vanaf grotere afstand naar bepaalde processen/zaken te kijken. Om een oplossing te voorzien die breder is dan dat daadwerkelijk het probleem is.

Ik heb de kwaliteit om goed te luisteren en goed te analyseren wat ik moet onthouden om bijvoorbeeld de beste oplossing bij de klant aan te reiken.

Ook ben ik een harde werker en ben ik er niet vies van om soms bulk werk te leveren. Soms moet er een hoop data handmatig opgeschoond worden. Dit is voor mijn een kwestie van concentratie en er tegen aan gaan.

Deze kwaliteiten komen ook voort in mijn privé leven en het vrijwilligers werk bij de bloemencorso buurtschap. Ik ga uiteindelijk voor de beste kwaliteit die op dat moment in mijn macht ligt.

Passies

Ik heb wel echt een passie voor data. Alles omtrent data vind ik interessant en wil ik meer van weten. Als ik op tv cijfers zie (bijvoorbeeld corona dashboard) ben ik meteen benieuwd hoe het gemaakt is, welke data bronnen er achter hangen, hoe het dashboard tot stand komt. Het bloemencorso is ook echt passie voor mij. Het bouwen van de bloemencorso wagen zelf gebeurt in een periode van mei tot en met september. Maar uiteindelijk ben je het hele jaar met je buurtschap bezig van leuke activiteiten tot aan onderhoud van materiaal. En iedere keer als ik weer naar onze bouwplaats kan, word ik daar gelukkig van.

Terug naar het team