Andmore

🔒
Liza Roodnat

Liza Roodnat

Datamanagement Consultant

Join the team

Mijn naam is Liza Roodnat, en ik ben datamanagement consultant bij Andmore. Ik help opdrachtgevers met hun datamanagement-vraagstukken en invulling te geven aan wat ‘datagedreven werken’ voor hen betekent. Mijn uitdaging hierin is om de wensen van de business goed in kaart te brengen en dit te vertalen naar hoe data(management) dit kan ondersteunen/faciliteren.

Ik kan moeilijk stilzitten, dus buiten werk om ben ik het liefst de hele dag buiten. Wandelen, (race)fietsen, zwemmen, of mijn grote passie: surfen! Ik ben ervan overtuigd dat we nooit te oud zijn om te leren en dat we onszelf hierin niet te serieus moeten nemen – met doorzettingsvermogen en geduld kom je er uiteindelijk écht wel.

Als ik dan toch binnen ben vind ik het heel leuk om te bakken (inderdaad, taarten!) en nieuwe gerechten uit te proberen – het liefst met een swingende playlist erbij. Ook begin ik graag met een nieuwe serie, maar kijk ik deze zelden af.

Tenslotte doe ik op dit moment vrijwilligerswerk in een hondenasiel en daar haal ik veel voldoening uit. Voorheen was ik reisbegeleider voor volwassenen met een licht verstandelijke beperking, dat was echt heel leuk en zou ik graag weer oppakken!

Terug naar het team