Andmore

🔒
Kees Lamerikx - Business Intelligence Consultant bij Andmore.

Kees Lamerikx

Business Intelligence Consultant

Join the team

Kees Lamerikx heeft vanuit zijn opleidingen Commercieel Management en Marketing Management geleerd om vanuit de klantwens te starten. Binnen het vakgebied Business Intelligence is dit niet anders. Een informatieproduct valt of staat met de meerwaarde voor eindgebruikers en de organisatie.

Door in gesprek te gaan met stakeholders binnen een organisatie inventariseer ik de informatiebehoeftes. Door goed te luisteren, samen te vatten en door te vragen worden de behoeftes voor beide partijen helder. Hierbij ben ik niet bang om samen met de klant keuzes te maken voor een afgebakende projectopdracht.  Een afgebakende projectopdracht zorgt namelijk voor betrokkenheid bij beide partijen die een gezamenlijk doel voor ogen hebben.

Door te werken via de Scrum- methode wordt er tijdig geëvalueerd en waar nodig bijgestuurd, zowel op technisch als projectmatig vlak. Tevens biedt Scrum de mogelijkheid om iteratief verbeteringen aan te brengen.

Na een lange dag werken vind ik het fijn om stoom af te blazen. Dit doe ik op het voetbalveld of in de sportschool. Als geboren en getogen Weertenaar voetbal ik sinds mijn jeugd bij MMC Weert. Bij deze vereniging voel ik erg betrokken. Naast spelend lid ben ik actief binnen verschillende commissies. In het bijzonder als voorzitter van de Zeskamp Moesel. Een jaarlijks terugkerend evenement dat enkel wordt georganiseerd door vrijwilligers. Met de opbrengst van het evenement ondersteunen wij de club, zowel financieel als met materieel. Door de inzet van Zeskamp Moesel hebben inmiddels alle jeugdelftallen nieuwe trainingspakken gekregen, is de geluidsinstallatie vervangen en is er een bijdrage gedaan aan de herinrichting van de kantine.

Terug naar het team