Andmore

🔒
Judah Teunissen

Judah Teunissen

Judah Teunissen

Join the team

Het hebben van een hands-on-mentaliteit en een manusje-van-alles, dat zou je mij, Judah Teunissen, wel toe kunnen schrijven. Vanuit mijn werkervaring en studie, heb ik geleerd om altijd de overlap te zoeken tussen verschillende partijen om een gezamenlijk doel voor ogen te krijgen. Welke doelen willen we bereiken en op welke manier? 

Alle neuzen dezelfde kant op krijgen is cruciaal voor een geslaagd product maar vereist wel de nodige inspanning. Zelf zit ik dan ook niet graag stil en kijk ik altijd naar nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied. Het ontwikkelen van een brede vakkennis om zowel de behoeften van de operatie te begrijpen als het technische aspect, is mijn inziens dan ook erg belangrijk om een goed product aan te kunnen leveren. Uiteindelijk is dan ook niet het product zelf, maar de tevredenheid van de eindgebruiker het einddoel. 

Naast mijn passie voor data, ben ik vader van vier kinderen en kan je mij regelmatig vinden in de sportschool bij het kickboksen of in de keuken om een nieuw recept uit te proberen.  

Terug naar het team