Andmore

🔒
Dinesh Ramawadh

Dinesh Ramawadh

Data Analytics Consultant

Join the team

Ik heet Dinesh en ik ben iemand die houd van het beluisteren van muziek! Muziek levert mij de nodige ontspanning op en ik kan immens genieten van mijn Spotify beluisterlijst. Zo ik van muziek houd, houd ik evenveel van het werken met data. Hierbij help ik organisaties om meer waarde te halen uit hun data. Dit doe ik niet simpelweg door te doen wat gevraagd wordt, maar door dieper in te gaan op de vraag achter de behoefte. Hierbij is het ook van belang om alle neuzen in een richting te krijgen. De balans hierin vinden is natuurlijk een mooie uitdaging. Van hieruit merk ik vaak dat er meer speelt en dat de wens nog verder getransformeerd kan worden naar iets veel mooier. Samen met de opdrachtgever en het mooie Andmore team draag ik zo mijn steentje bij om tot een hoger niveau te komen dan initieel was beoogd. Mijn motto is dan ook: Always deliver (And)more value than was expected!

Ik help mensen graag en heb tijdens mijn universitaire opleiding verschillende studenten geholpen met wiskunde en databasevakken. Ik heb verder in het verleden leerlingen van de basisschool geholpen met rekenhuiswerkbegeleiding en heb ik ook als vrijwilliger gediend in verschillende organisaties. Momenteel ben ik mij aan het oriënteren waar ik mijn bijdrage verder kan leveren in het vrijwilligerswerk.

Verder maak ik graag tijd vrij om een rondje te fietsen of te wandelen in de natuur genietend onder genot van goede muziek.

Terug naar het team