Andmore

🔒
Annemieke Wieringa

Annemieke Wieringa

Datamanagement Consultant

Join the team

Betrokkenheid richting AndMore betekent voor Annemieke Wieringa vooral samenwerken met collega’s om zo onze kennis te versterken maar ook plezier te hebben in het werk. Denk aan het ontwikkelen van producten of delen van ervaringen. Verder is betrokkenheid voor Annemieke gaandeweg een relatie opbouwen door ook persoonlijke verhalen te delen en vooral grappen te maken. 

Naast inhoudelijke gesprekken, vraagt Annemieke vaak hoe het persoonlijk gaat met mensen. Vooral als het werk heel veel vraagt. “Ik vraag ze wat ik kan doen om ze te helpen. Biedt ze een luisterend oor. Ik probeer echt contact te maken met mensen door ook wat van mijzelf te geven. Bijvoorbeeld als een persoon geen zin heeft in mijn bemoeienis dan zoek ik diegene juist op en maak hem/haar onderdeel van mijn opdracht. Vraag naar zijn/haar input om diegene ook te waarderen. ”  

Op dit moment is Annemieke Wieringa lid van de oudercommissie van de kinderopvang. 

“In mijn vrije tijd ben ik vooral met ons bedrijf (gezin) bezig. Als ik al enige tijd kan maken voor mezelf dan ben ik het liefst fysiek actief door te sporten (fitness,hardlopen) en ik werk graag veel in onze tuin of bouw aan ons huis. Verder geniet ik van het geven van dinertjes voor vrienden.”

Guilty pleasure: Jalepeno poppers
Dromen: heel seizoen wonen en wintersporten in Utah
Kwaliteiten: doorzetter, zorgzaam

Terug naar het team