Andmore

🔒

DAMA en Andmore:
een ideale kruisbestuiving

DAMA NL

Datamanagement richten we in volgens het DAMA DMBoK framework. Een internationaal framework dat gebaseerd is op best practices van alle marksegmenten. Andmore vertaalt de theorie van het DAMA DMBoK framework naar praktische oplossingen voor iedere organisatie.

Welke oplossingen biedt Andmore?

Maturity Scan

Waar begin je als je wilt investeren in datamanagement? Een eerste verstandige stap is een meetmoment, die de huidige situatie van jouw organisatie in kaart brengt. Op basis van interviews krijgen we helder wat de gewenste situatie is. We bekijken alle relevante aspecten van het DAMA DMBoK framework. Al deze informatie geeft input aan het ontwikkelen van een succesvolle datastrategie.

 

Training

De medewerkers van jouw organisatie moeten vertrouwd raken met DAMA DMBoK en elkaars ‘taal’ leren begrijpen. Hiervoor heeft Andmore de training Data Fundamentals ontwikkeld. Het is de perfecte voorbereiding op het examen van Certified Data Management Professional (CDMP). Deze training geeft de noodzakelijke basis om binnen jouw organisatie meer kennis en bewustzijn van datamanagement op te bouwen. Bij Andmore krijg je deze tweedaagse van de makers die dagelijks in de klei staan. Een betere aansluiting met de praktijk kun je niet hebben.

 

Implementatie

Jouw organisatie kan maximaal profiteren van de wereldwijde best practices op het gebied van datamanagement. Hoe? Door gebruik te maken van de expertise van Andmore en hun DAMA-partnership. Jij wilt tenslotte optimaal rendement halen uit jouw data. En dat vraagt om data gedreven werken. Een specialiteit die wij als geen ander beheersen. Ons motto is niet voor niets: Waardecreatie door grip op data.

 

Waarom kiezen voor Andmore?

Al meer dan 15 jaar hebben we ervaring op het gebied van datamanagement. Deze expertise hebben we zowel in het ondernemen als in de IT opgedaan. Daarom zijn wij zo goed in staat om een brugfunctie te vervullen tussen jouw bedrijfsdoelstellingen enerzijds en de benodigde technologie, processen en data anderzijds. Onze medewerkers zijn betrokken en vormen graag met de opdrachtgever één team. Op deze manier leggen we een ideale basis voor een prettige samenwerking.

Van advies en strategieontwikkeling tot aan implementatie en opleiding: Andmore deelt graag alle kennis en ervaring met jou. Omdat we geloven in de goudmijn die jouw data zijn.

Meer weten over
DAMA en Andmore?

Eric van Oudenhoven- directeur Sales

Eric vertelt u graag meer!

Eric van Oudenhoven
Eric.van.Oudenhoven@andmore.eu
06 – 81288239