Andmore

🔒

Andmore wint aanbesteding voor bouw datawarehouse

Mark Lobbezoo
September 19, 2023

Nieuwegein, 09 augustus 2023 – Andmore heeft de aanbesteding gewonnen voor de bouw van een datawarehouse voor de Veiligheidsregio Kennemerland (VRK). Het datawarehouse zal worden gebruikt om gegevens te verzamelen, combineren en te analyseren om zo data gedreven werken te faciliteren. Dit ondersteunt de missie van VRK als het regionale kennis-en expertisecentrum voor fysieke veiligheid en publieke gezondheid in Kennemerland.

Het datawarehouse zal worden gebouwd met behulp van de nieuwste Microsoft technologieën en zal voldoen aan alle eisen op het gebied van functionaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Het zal ook schaalbaar zijn en gemakkelijk kunnen worden uitgebreid met nieuwe tools voor datavisualisatie, rapportage en analyse.

“We zijn trots en dankbaar dat we deze aanbesteding hebben gewonnen”, aldus Roeland van Pinxteren, CEO van Andmore. “We kijken er enorm naar uit om na de eerdere samenwerkingen ook onze kennis en expertise te delen met de Veiligheidsregio Kennemerland. Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat onze aanpak de VRK in staat stelt om de veiligheid in haar regio (nog) beter te beheersen. Dit doordat onze aanpak niet alleen technisch van aard is, maar juist ook ontsproten is uit het gedachtengoed van het Data Management Body of Knowledge.

Gabriel Sobrino, Informatiemanager van de VRK over deze samenwerking: “We zijn zeker tevreden met de samenwerking met Andmore; ze zijn niet alleen kundig en professioneel, maar ook een leuk team.”

Over Andmore

Andmore is een toonaangevende leverancier van datamanagement-oplossingen en -diensten. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verhogen van data geletterdheid door het uitvoeren van opdrachten gericht op het verbeteren van datamanagement en het implementeren van data governance en integratie tooling zoals Collibra en Mulesoft. Bovendien zijn zij partner van DAMA-NL; de non-profit, leveranciersonafhankelijke vereniging van dataprofessionals die zich inzet voor het bevorderen van datamanagement.

Neem voor meer informatie contact op met Luc Doeve, Manager bij Andmore via luc.doeve@Andmore.eu

Terug naar Nieuws